Asianajotoimisto Hanhisalo Law

Yritys

Olemme pieni, joustava ja asiakkaitamme kuunteleva lakitoimisto. Toimistomme hoitaa luotettavasti kaikenlaisia oikeudellisia toimeksiantoja asiantuntemuksella lähes 30 vuoden kokemuksella. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset, yksityishenkilöt että julkisyhteisötkin.

Keskeinen osa asiakaskuntaamme ovat pk-yritykset, joiden palveluihin olemme erityisesti perehtyneet. Haluamme olla yrityksesi luotettava ja osaava yhteistyökumppani ja hoitaa puolestasi yrityksesi liikejuridiikkaan ja yritystoimintaan liittyviä asioita ja yrittäjiin liittyviä riita- ja rikosasioita. Sinulle jää aikaa keskittyä yrityksesi kehittämiseen ja liiketoiminnan harjoittamiseen.

Hoidamme ammattitaidolla myös yksityishenkilöiden toimeksiantoja niin perhe – ja perintöoikeudellisia asioita, kiinteistöasioita, vahingonkorvausasioita, asuntokauppariitoja, työsuhteeseen liittyviä asioita kuin riita- ja rikosasioitakin. Lähtökohtana on aina asiakkaidemme etu, joka on johtotähtenä työssämme.

Toimistomme sijaitsee Kokkolassa, mutta hoidamme toimeksiantoja koko maassa. Toimistossa työskentelee lakimies sekä sihteeri. Hoidamme toimeksiantoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Henkilöstö

Varatuomari Kimmo Hanhisalolla on yli 30 vuoden monipuolinen kokemus eri alojen lakimiestehtävistä. Kokemusta on kertynyt mm. pankki- ja vakuutusalalta sekä oikeuslaitoksesta. Hän on hoitanut lainopillisia toimeksiantoja omassa toimistossaan lähes 30 vuotta. Hän hoitaa toimeksiantoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Kimmo Hanhisalo

OTK, varatuomari
info@hanhisalolaw.fi
010 2390 850, 040 5500 875
 

Terttu Hanhisalo
Toimistosihteeri
terttu.hanhisalo@hanhisalolaw.fi
010 2390 850 

 

Yhteistyökumppanit

Toimimme yhteistyössä monien merkittävien toimijoiden kanssa. Toimistomme antaa maksutonta puhelinneuvontaa Suomen Yrittäjiin kuuluvan Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n jäsenyrityksille. Yhteistyö on mahdollistanut tiiviin kontaktipinnan alueen yrityselämään ja tuntuman yritysten ja yrittäjien arkipäivän ongelmiin.

Olemme yhteistyössä eri alojen parhaiden asiantuntijoiden kanssa ja käytössämme on toimeksiantoja hoitaessamme parhaita taloushallinnon, verotuksen, teknisten alojen ja lääketieteen asiantuntijoita. 

Suomen Yrittäjien jäsenyritys.

Kimmo, sivupalkki (isompi kuva)

Kimmo Hanhisalo

OTK, varatuomari

info@hanhisalolaw.fi
010 2390 850, 040 5500 875

HanhisaloLaw
Lakiasiaintoimisto Oy
Ristirannankatu 1
67100 KOKKOLA
010 2390 850
info@hanhisalolaw.fi